ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ “ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ”

Ο Οδηγός Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας “Εταιρικός Εθελοντισμός” αποτελεί πρακτικό εγχειρίδιο για την ανάπτυξη και ενίσχυση μίας ιδιαίτερης έκφρασης συλλογικότητας σε εταιρικό επίπεδο.

Ο Οδηγός είναι αποτέλεσμα πολύμηνης εργασίας, συλλογικής προσπάθειας και εθελοντικής συνεισφοράς μιας σημαντικής ομάδας στελεχών από επιχειρήσεις – μέλη του CSR HELLAS, με πλούσια εμπειρία και γνώση σε όλα τα επιμέρους θέματα που περιλαμβάνονται στις σελίδες του.

 

Ο Οδηγός απευθύνεται:

  • Στα ηγετικά στελέχη των επιχειρήσεων, που με την έμπνευσή τους αλλά και τη σωστή καθοδήγηση προς τους εργαζομένους τους, θα προσφέρουν τις απαιτούμενες συνθήκες για κινητοποίηση, κοινωνική προσφορά και έμπρακτη εφαρμογή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
  • Στους εθελοντές εργαζόμενους, που μέσα από την ομαδικότητα και την πραγματική κατανόηση των αναγκών της κοινωνίας, μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα τους συναδέλφους τους, να αναπτύξουν πνεύμα συλλογικότητας και ομαδικότητας, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών ή προσφέροντας στους συνανθρώπους τους ό, τι μπορούν να προσφέρουν.
  • Σε όλους όσους επιθυμούν να μοιραστούν τις ανάγκες των άλλων και να συνεργαστούν για έναν καλό κοινωνικό σκοπό.

Μέλη που αξιοποιούν το εργαλείο