Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

Πάνω από 65 χρόνια τώρα, η εταιρεία Κιβωτόπουλος Μ.Α.Ε. στέκεται στο πλευρό της βιομηχανίας.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή, επένδυση και αναγόμωση κυλίνδρων με ελαστικό και πολυουρεθάνη. Διαθέτει επίσης την τεχνογνωσία για την ανάληψη έργων αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών επιφανειών με ειδικά ελαστομερή.

Η Κιβωτόπουλος Μ.Α.Ε. ιδρύθηκε το 1955 έχοντας ως αρχικό αντικείμενο, τους ελαστικούς τροχούς καροτσιών. Με επικεφαλής τον Βασίλειο Κιβωτόπουλο και αφουγκραζόμενη τις εξελίξεις της εποχής, στρέφεται στην παραγωγή εκτυπωτικών και βιομηχανικών κυλίνδρων.

Το 1980 η εταιρεία μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Εδώ και 65 χρόνια έχει οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται μεγάλα ονόματα των βιομηχανιών παραγωγής, επεξεργασίας και μεταποίησης χάλυβα και αλουμινίου, των υφασμάτων, της συσκευασίας, του χάρτου, πλαστικού, ξύλου, ενέργειας και εξόρυξης όπως και των γραφικών τεχνών.

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου, ο σύγχρονος εξοπλισμός, αλλά και η επιθυμία μας να κάνουμε την καθημερινότητα των πελατών μας ευκολότερη και απλούστερη, μας καθιστά ικανούς να κατασκευάσουμε προϊόντα σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες τους.

Πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 9001:2015 προσφέρει στους συνεργάτες μηχανικούς και τεχνικούς την αξιοπιστία και την ποιότητα ενός μεγάλου κατασκευαστή, αλλά και την ευελιξία και εξυπηρέτηση ενός καθημερινού συνεργάτη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

1. Αναγομώσεις κυλίνδρων

 •  ελαστικοί κύλινδροι
 • κύλινδροι πολυουρεθάνης
 • σύνθετες επικαλύψεις κυλίνδρων

2. Κατασκευή νέων κυλίνδρων

 • κατασκευή μεταλλικών κυλίνδρων
 • κατασκευή κυλίνδρων από σύνθετα υλικά

3.Υπηρεσίες για κυλίνδρους

 • ρεκτιφιέ ( επιδιόρθωση επιφάνειας ελαστικού )
 • χάραξη ελαστικής επιφάνειας

4. Αντιδιαβρωτική προστασία με ειδικά ελαστομερή υλικά

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

«Πάθος και δέσμευση για ανάπτυξη και αριστεία».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

«Με  προσωπική  επαφή  και  τεχνική  εμπειρία  στην παραγωγή  ελαστομερών βιομηχανικών  προϊόντων, προσφέρουμε  εξατομικευμένες  λύσεις  στους  πελάτες  και  στους  συνεργάτες μας, δημιουργώντας  αξίες  στα προϊόντα και στις σχέσεις μας».

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 1. Συνεργασία
 2. Ειλικρίνεια
 3. Απλότητα
 4. Εμπιστοσύνη
 5. Δημιουργικότητα
 6. Σεβασμός.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Η δέσμευση στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον είναι βασικές αρχές που διέπουν την επιχείρησή μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα μας έδρασε με συνέπεια και ευθύνη στους τρεις προαναφερθέντες βασικούς άξονες, καθώς πιστεύουμε ότι δρώντας ομαδικά και επί της ουσίας συμμετέχουμε στην αλλαγή και στη βελτίωση σε κοινωνικό, πολιτισμικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

Η Β. KΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ δεσμεύεται για τη μείωση των επιπτώσεων της λειτουργίας της στο περιβάλλον, μέσω της εφαρμογής της Υπουργικής απόφασης με Αρ. Φύλλου 2654/ 9.11.2011 στις φάσεις κατασκευής, συντήρησης και λειτουργίας εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται:

– Να προστατεύει το περιβάλλον και να καταβάλει κάθε προσπάθεια ως προς την μείωση των παραγομένων αποβλήτων όπως και να διασφαλίζει με περιβαλλοντικά ορθό τρόπο το χειρισμό και απόρριψή τους.

– Να μετράει και να παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τις επιτρεπόμενες τιμές αερίων στα αέρια καύσιμά της.

– Να φροντίζει ώστε να προλαμβάνονται τραυματισμοί, ασθένειες και δυσμενή περιστατικά Υγείας & Ασφάλειας που θα μπορούσαν να προκύψουν από τη λειτουργία και τις δραστηριότητές της.

– Να χρησιμοποιεί συνετά και υπεύθυνα την ενέργεια στο σύνολο των λειτουργιών της.

– Να παρέχει στους εργαζομένους της την κατάλληλη εκπαίδευση και να διασφαλίζει την συμμετοχή αυτών τόσο σε θέματα που αφορούν την Υγεία & Ασφάλεια στην εργασία όσο και σε άλλους τομείς που αφορούν στην προσωπική τους εξέλιξης.

– Να συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα και να ενισχύει κάθε αντίστοιχη προσπάθεια του Δήμου στον οποίο ανήκει.

– Να στηρίζει την κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η Διοίκηση της Εταιρείας μας πιστεύει ότι η Προστασία του Περιβάλλοντος, η εξέλιξη των εργαζομένων της, όπως και η στήριξη του γενικότερου συνόλου, είναι υπόθεση όλων μας και εργάζεται συνειδητά προς αυτήν την κατεύθυνση.