Τα Μέλη μας

Εταιρεία

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη και στο Κερατσίνι, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Με την βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτουμε έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάνω από 120 τύπους αλεύρων, εξασφαλίζοντας έτσι, τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία.

Η άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου χημείου και του πρότυπου αρτοποιείου μας όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση σε όλα τα στάδια παραγωγής κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από μυλωνάδες, έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων και αρτοποιούς φροντίζει για τη σταθερή ποιότητα της παραγωγής καθώς επίσης επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου αρτοποιού.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει το καλύτερο και μεγαλύτερο δίκτυο διανομής πανελλαδικά με ένα μεγάλο στόλο ιδιόκτητων φορτηγών και σιλοφόρων καθώς και πλήθος συνεργατών μεταφορέων που εξυπηρετούν τους πελάτες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Τα εξειδικευμένα στελέχη του τμήματος πωλήσεων είναι στη διάθεση των πελατών μας για την άμεση εξυπηρέτησή τους με ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο.

Η εταιρεία απασχολεί 250 εργαζόμενους και διαρκώς επενδύει σε νέα τεχνολογικά μέσα και στην αναβάθμιση των εργοστασίων της ώστε να είναι πάντα ανταγωνιστική και να κρατάει την πρωτιά στην ελληνική αλευροβιομηχανία.

Τέλος, η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο “ΛΟΥΛΗ”.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Η Μύλοι Λούλη με ιστορία και παράδοση 230 χρόνων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας και οφείλει και πρέπει να συνεισφέρει σε αυτές με τρόπο θετικό και μακροπρόθεσμο, έχοντας προτεραιότητα την κοινωνική υπευθυνότητα και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής.
Βρίσκεται σταθερά και διαχρονικά δίπλα σε πολλά κοινωνικά παντοπωλεία, εκκλησιαστικούς φορείς, φιλανθρωπικούς οργανισμούς, κοινωφελή ιδρύματα και Μ.Κ.Ο., ενώ καλύπτει και τις ανάγκες πολλών κλαδικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Το 2012 λειτούργησε το Μουσείο Λούλη “από το σιτάρι στο ψωμί ” στο κτίριο των Μύλων Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της Μύλοι Λούλη που το στηρίζει εξ ολοκλήρου οικονομικά. Το όραµα του Μουσείου είναι αφενός να διαφυλάξει την ιστορία και την παράδοση που συνοδεύουν τον κύκλο σιτάρι-αλεύρι-ψωµί και αφετέρου να τονίσει την αξία της µμεσογειακής διατροφής για τον άνθρωπο, ενώ παράλληλα θέλει να ευαισθητοποιήσει τους επισκέπτες σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.
Το 2015 ιδρύθηκε η Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας. Είναι η πρώτη Σχολή στη χώρα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στο χώρο των αλεύρων τόσο στο κομμάτι της αρτοποιίας όσο και της ζαχαροπλαστικής. Στόχος της σχολής είναι να ενισχύσει την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Ο χαρακτήρας της σχολής είναι Μη Κερδοσκοπικός.
H Mύλοι Λούλη για πρώτη φορά και στα πλαίσια της ανάληψης νέων σημαντικών πρωτοβουλιών εξέδωσαν το 2015 την πρώτη Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα GRI G4.

Απολογισμοί Βιωσιμότητας

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS