Τα Μέλη μας

Εταιρεία

Salas Group S.A.

Πληροφορίες

Η SALAS Group S.A. είναι πρωτοπόρος στους τομείς του εμπορίου, της αποθήκευσης και διανομής τροφίμων, καθώς και της παραγωγής και παροχής υπηρεσιών μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα, με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια. Η μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία της  εταιρίας στηρίζεται στις ουσιαστικές προσωπικές και επαγγελματικές αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες: την αμείωτη ποιότητα, τις υψηλές απαιτήσεις, την αμφίδρομη εμπιστοσύνη και την ανοιχτή διαπροσωπική επικοινωνία.

Η δραστηριότητά της εταιρίας στον επισιτιστικό τομέα περιλαμβάνει  την παραγωγή εδεσμάτων (κρύα, ζεστά), τη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας (αποθήκευση, διακίνηση, ομαδοποίηση παραγγελιών, σχεδιασμό δικτύων τροφοδοσίας-logistics, ανθρώπινο δυναμικό, ομάδες διανομής, τις συσκευασίες / ανασυσκευασίες), το Εμπόριο τροφίμων και ειδών παντοπωλείου και τη διαχείριση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η εξειδίκευση SALAS καλύπτει με επιτυχία πολύπλευρες επισιτιστικές ανάγκες με παραγωγή και διανομή μεγάλου αριθμού μερίδων φαγητού σε όλη την Ελλάδα για τον ιδιωτικό τομέα (Εταιρίες, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, Αθλητικούς Οργανισμούς) και τον δημόσιο τομέα (Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Στρατιωτικές μονάδες, Σχολεία, Κέντρα Φροντίδας Μεταναστών)

Η εταιρία διαθέτει μονάδες τροφοδοσίας πελατών με σύγχρονες και εξειδικευμένες εγκαταστάσεις 30.000 κυβ.μ., για εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. Κατέχει στόλο με δεκάδες πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και καταρτισμένο προσωπικό.

Οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις μας και οι συνεχείς αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι προσυπογράφουν την ασφάλεια και τη συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων μας, καθιστώντας την εταιρία πρωτοπόρο στην παροχή υπηρεσιών τροφίμων στην Ελλάδα.

Τα μελλοντικά πλάνα της εταιρίας περιλαμβάνουν επέκταση σε νέες αγορές στην επόμενη πενταετία.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Στη SALAS Group S.A. γνωρίζουμε ότι μπορούμε να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση κοινωνικών, περιβαλλοντικών και ηθικών ζητημάτων. Στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται ο άνθρωπος και σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Γι’ αυτό, σκοπός μας είναι να διασφαλίζουμε κάθε φορά ότι οι αποφάσεις που λαμβάνουμε είναι καίριες, και κάνουν τη διαφορά – ουσιαστικά και διαχρονικά. Για εμάς, η Εταιρική Κοινωvική Ευθύνη αποτελεί την ηθική πυξίδα που οδηγεί στη χάραξη της μελλοντικής μας πορείας.

· THINK GREEN – Σεβόμαστε το περιβάλλον και τηρούμε τις πρότυπες περιβαλλοντολογικές δεσμεύσεις που απαιτούνται από τη νομοθεσία. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για το πως θα προμηθευόμαστε και θα προμηθεύουμε υπεύθυνα, και Σκεπτόμαστε Πράσινα με κατάλληλη Εκπαίδευση Προσωπικού, χρήση Φυσικού αερίου, Led Φωτισμού, Πινακίδες με έμφαση στην Προστασία του Περιβάλλοντος, Ανακύκλωση και Νόμιμη Εναπόθεση μη χρήσιμων υλικών και εξοπλισμού.

· ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΥΛΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ – Υλοποιούμε και στηρίζουμε δράσεις κοινωνικής ευθύνης και παρέχουμε υλική βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη, ανεξαρτήτως γεωγραφικής περιοχής. Δημιουργούμε τυπικά και άτυπα δίκτυα αλληλεγγύης με σκοπό την παροχή τροφής και άλλων αγαθών και υπηρεσιών σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με συνεχή και έντονη εθελοντική δράση.

· ΙΣΟΤΗΤΑ & ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ – Η ισότητα στο χώρο εργασίας σημαίνει ότι όλοι οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις, την καταγωγή ή την ηλικία. Συνάμα, σεβόμαστε και δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των συνανθρώπων

μας, ως συνεργάτες και ως πελάτες, και είναι μέλημά μας τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας να είναι εύκολα προσβάσιμα σε όλους.

· ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΑΛΗ ΖΩΗ – Στοχεύουμε στην παροχή πιο υγιεινού φαγητού καθημερινά, μια επένδυση στην υγεία και το μέλλον όλων. Αναγνωρίζουμε πως προσφέροντας ποικιλία από υγιεινά και θρεπτικά γεύματα από εκλεκτές πρώτες ύλες, μπορούμε να βοηθήσουμε τους εργαζομένους και τους πελάτες μας να υιοθετήσουν έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Απολογισμοί Βιωσιμότητας

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS