Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εταιρία λιανικής τροφίμων με περισσότερα από 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με προσήλωση στην ποιότητα, στην ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών της ως αξιόπιστη επιλογή.

Από την ίδρυσή της το 1939 έως και σήμερα που αποτελεί μέλος της διεθνούς οικογένειας Ahold Delhaize, η ΑΒ βρίσκεται σε τροχιά υγιούς ανάπτυξης.  Αναπτύσσοντας συνεχώς το δίκτυό της, το οποίο μετρά 510 καταστήματα σε όλη τη χώρα, η εταιρία απασχολεί περισσότερους από  14.000 εργαζομένους. Η ΑΒ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας στην πράξη τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της.

Mε στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιείται, η AB σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η ελληνική κοινωνία αγκαλιάζει τις δράσεις της, όπως φαίνεται από τα μετρήσιμα αποτελέσματα των ενεργειών.

Στην ΑΒ προσπαθούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς εσωτερικά και εξωτερικά. Η δέσμευσή της εταιρίας και η διαρκής της προσπάθεια εξέλιξης έχουν αναγνωριστεί και διακριθεί πολλές φορές από τοπικούς και διεθνείς θεσμούς, σε διάφορους τομείς. Τέτοια παραδείγματα είναι οι διακρίσεις της στα βραβεία European Business Awards, Super Market Awards,Hellenic Responsible Business Awards, ICAP True Leaders κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις δράσεις της ΑΒ μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος με διαδρομή 80 χρόνων στην ελληνική αγορά τροφίμων, έχουμε ξεχωρίσει στη συνείδηση τόσο των συνεργατών και των εργαζομένων μας, όσο και του καταναλωτικού κοινού ως αξιόπιστη επιλογή. Ακολουθώντας με συνέπεια τις στρατηγικές μας επιλογές, ανταποδίδουμε στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση του εγχώριου λιανεμπορίου λειτουργώντας με υπευθυνότητα σε κάθε επίπεδο.

Η αναπτυξιακή διαδρομή μας χαρακτηρίζεται από τους ισχυρούς δεσμούς που έχουμε αναπτύξει με την κοινωνία και υπογράφεται από τη διαρκή προσφορά με ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτυπώνεται σε κάθε μας βήμα. Για εμάς στην ΑΒ, η «χαρά να προσφέρουμε το καλύτερο» για όλους είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA μας. Γιατί για εμάς, ο Άνθρωπος είναι πάντα στο κέντρο. Είναι κομμάτι της ιστορίας μας και κομμάτι του καθενός μας στη μεγάλη οικογένεια της ΑΒ. Γι’ αυτό τα προγράμματά μας και όλες οι δράσεις που όλοι μαζί δημιουργούμε χαρακτηρίζονται από αγάπη, φροντίδα και ευθύνη.

Στην ΑΒ θέλουμε να κάνουμε θετική διαφορά μέσα από τα προγράμματα που υλοποιούμε για τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον. Σε αυτούς τους τρεις άξονες παραμένουμε προσηλωμένοι για να δημιουργούμε ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον για όλους.

Για τον Άνθρωπο που βρίσκεται στην καρδιά καθετί που κάνουμε. Είναι το κέντρο μας, το μόνο κέντρο. Το 2018 προσφέραμε μέσα από τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας 1.100.000 γεύματα αξίας 3.300.000€ σε συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Για τα Προϊόντα μας που προσφέρουμε με μεράκι σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Μέσα από τα πρωτοποριακά προγράμματά μας, μαζί με τους παραγωγούς μας ανοίγουμε νέους δρόμους στην ελληνική πρωτογενή παραγωγή. Και για το Περιβάλλον, το μεγάλο μας σπίτι, μέσα στο οποίο ζούμε και μεγαλώνουμε. Φροντίζουμε όλους εμάς και τις επόμενες γενιές, με πρωτοποριακές πολιτικές περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και ανάπτυξης, καινοτόμα συστήματα για την εξοικονόμηση ενέργειας, τη διαχείριση σπατάλης και την ανακύκλωση, αλλά και την εκπαίδευση των νεότερων γενιών σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, για έναν πιο πράσινο πλανήτη. Για το Περιβάλλον, αναλαμβάνουμε δράση με Εταιρική Υπευθυνότητα, με την δέσμευση μας να μειώσουμε την σπατάλη τροφίμων και το πλαστικό μας μέχρι το 2025.

Απολογισμοί Βιωσιμότητας

 

Κατεβάστε το PDF  download

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS