Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

Η Βοussias είναι ηγέτιδα εταιρία επιχειρηματικής επικοινωνίας με 40 χρόνια παρουσίας στους πυλώνες των εκδόσεων, των συνεδρίων και των βραβείων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων σε πλήθος δυναμικών αγορών στηρίζονται στα 30+ πρωτοποριακά περιοδικά και newsletters της Boussias για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται παράλληλα στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων και βραβείων. Κάθε χρόνο διοργανώνει περισσότερα από  100 συνέδρια και 70 θεματικά επιχειρηματικά βραβεία.

Όραμα της Boussias είναι η ανάπτυξη και εξέλιξη του επιχειρηματικού τοπίου με συνέπεια και υπευθυνότητα.  Με τρέχον μότο της το «Business empowered», η εταιρία τοποθετείται συνειδητά απέναντι στον επιχειρηματικό κόσμο ως ολοκληρωμένο brand και υιοθετεί μια εικόνα που εκφράζει στο έπακρο τις βασικές της αξίες, οι οποίες αποτελούν κινητήριο δύναμη, από την ίδρυσή της.

Ο πυρήνας όλων των δράσεων μας είναι οι άνθρωποί μας, ενώ η φιλοσοφία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και τη συνεργασία. Ως μια κοινότητα με κύρος που εμπνέει ασφάλεια και εκτίμηση στους συνεργάτες της, λειτουργούμε με σεβασμό στη διαφορετικότητα δίνοντάς στους συνεργάτες μας τα κατάλληλα εργαλεία, τα πολύτιμα εφόδια και τη συνεχή εκπαίδευση για την εξέλιξη και αυτοβελτίωση τους.

Ένας από τους θεμελιώδεις πυλώνες δραστηριοποίησης της BOUSSIAS καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής της  είναι η προσφορά στη κοινωνία. Έχοντας βαθιά ριζωμένη στη κουλτούρα μας την αρετή του ενεργού πολίτη, είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε ζητήματα που άπτονται του σεβασμού των ανθρωπίνων αξιών, της ανάπτυξης της κοινωνίας, της συνεισφοράς στον άνθρωπο και της προάσπισης των ζώων και του περιβάλλοντος. Τα τελευταία έτη έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών για την ενίσχυση των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων. Συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσπαθήσαμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης σε καθημερινή βάση. Παράλληλα, κινούμενοι με γνώμονα την αλληλεγγύη, προχωρήσαμε σε ενέργειες εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με την εταιρία Bluddy. Η προστασία και η φροντίδα των ζώων αποτελούν για εμάς σημαντική προτεραιότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι εν μέσω πανδημίας υιοθετήσαμε για 2 μήνες τα λιοντάρια στο Αττικό Πάρκο, δίνοντας αγάπη και στοργή στους μικρούς μας φίλους.

Οι Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές της BOUSSIAS