Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

H bwin είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brand παγκοσμίως, δραστηριοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές και αποτελεί κορυφαίο διαδικτυακό προορισμό αθλητικής διασκέδασης. Το brand, το οποίο ανήκει στον όμιλο Entain plc (LSE: ENT), στηρίζει τον αθλητισμό μέσω μεγάλων χορηγιών, αλλά και τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται μέσω ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

H bwin συμβάλλει έμπρακτα στον ελληνικό αθλητισμό στηρίζοντας αθλητικές ομάδες, ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αθλητικά events και αθλητές ατομικών αγωνισμάτων. Από το 2018, η bwin αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός και έναν από τους κύριους χορηγούς της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης της Ευρώπης, τη “Euroleague Basketball”. Επίσης είναι το πρώτο στοιχηματικό brand που γίνεται Επίσημος Χορηγός του “UEFA Europa League” και του “UEFA Europa Conference League”!

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Η συμβολή της bwin στη τοπική κοινωνία είναι ιδιαιτέρα σημαντική. Μέσω δεκάδων στοχευμένων δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας εξασφαλίζει στην Κοινωνία ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον. Στηρίζοντας έμπρακτα έμμεσα ή άμμεσα Οργανισμούς, Ιδρύματα, ΜΚΟ, Θεσμικούς Φορείς αλλά και τα Σώματα Πολιτικής Προστασίας το διεθνές στοιχηματικό brand απαντά με συνέπεια στις κοινωνικές προκλήσεις, έχοντας υλοποιήσει από το 2018, άνω από 105 πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας. Καταληκτική ήταν και συνεχίζει να είναι η έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, αποδεικνύει από τις πρώτες μέρες του ξεσπάσματος της πανδημίας της Covid:19 ότι παραμένει στο πλευρό της κοινωνίας, οργανώνοντας μια σειρά από πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του Ε.Σ.Υ, αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Επιπλέον, η bwin, πάντα πρωτοπόρος σε θέματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας έλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ελληνικό κοινό αναφορικά με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο Ο.Η.Ε. έως το 2030, δημιουργώντας μία ειδική καμπάνια ειδικά γι αυτό το σκοπό.

Παράλληλα, σημαντική είναι η δράση της για το υπεύθυνο παιχνίδι, αλλά και καμπάνια της εθνικής προσπάθειας κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Τέλος, μέσω του προγράμματος «Τeam Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» η bwin σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή  στηρίζει 15 ταλαντούχους αθλητές ατομικών αγωνισμάτων που προσπαθούν καθημερινά να πετύχουν τους στόχους τους. Οι αθλητές διεκδικούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους εκπροσωπώντας την χώρα μας στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS