Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

FLEXIBILITY & STABILITY

Μπορεί η ταχύτητα και η ευελιξία ενός ταχύπλοου να συνδυαστεί με τη σταθερότητα και την ασφάλεια ενός υπερωκεάνιου; Στη θάλασσα, όχι. Όσον αφορά τη διοργάνωση συνεδρίων, ναι. Αυτό ακριβώς κάνει η ομάδα της CONVIN. Καταξιωμένα στελέχη, με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την οργάνωση συνεδρίων, που συνδυάζουν τη γνώση, την εμπειρία και την ασφάλεια που μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη εταιρεία με την ευελιξία, την ταχύτητα, το χαμηλό κόστος και τη δημιουργικότητα, χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας μικρής επιχείρησης. Καταργήσαμε τη γραφειοκρατία και προσθέσαμε αμεσότητα, καινοτομία και υπερσύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές για να δημιουργήσουμε σημαντική προστιθέμενη αξία σε κάθε τι που αναλαμβάνουμε.

FLEX STABILITY

H CONVIN εξειδικεύεται στη διοργάνωση συνεδρίων (σε φυσική, υβριδική ή διαδικτυακή μορφή), στη διαχείριση επιστημονικών φορέων, τις επιστημονικές εκδόσεις και τις εισερχόμενες εκδηλώσεις & τη διαχείριση προορισμού (Destination Management). Από το 2000, και σε μορφή Ανώνυμης Εταιρείας από το 2007, η CONVIN βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση γνώσης και εμπειρίας, με υπευθυνότητα και αγάπη για τον κλάδο. Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες αναφορές προόδου, από τον αρχικό προϋπολογισμό έως το τελικό αποτέλεσμα. Η προτίμηση και η εκτίμησή τους για πάνω από 2 δεκαετίες, την έχουν αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η CONVIN έχει επενδύσει σε σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας, τόσο σε λογισμικό όσο και σε εξοπλισμό, προκειμένου να υιοθετεί με τις πιο σύγχρονες τάσεις στην διοργάνωση συνεδρίων. Η δυνατότητα διαχείρισης τοπικών ή διεθνών επιστημονικών Φορέων, η διοργάνωση κάθε μορφής εκδήλωσης, σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες όπως η διεξαγωγή ενημερωτικών εκστρατειών και η δημοσίευση επιστημονικών εκδόσεων, διαμορφώνει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που βασίζεται κυρίως στις μακροχρόνιες σχέσεις και την εμπιστοσύνη.

Η CONVIN είναι ενεργό μέλος διεθνών φορέων όπως η IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers), η ICCA (International Congress and Convention Association), η EFAPCO (European Federation of Association of Professional Congress Organizers), το ACVB (Athens Convention and Visitors Bureau), ο HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων), ο HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) και πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, γεγονός που επισφραγίζει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Στην CONVIN, έχουμε ως προτεραιότητά μας και στην κουλτούρα μας να ενεργούμε προς το συμφέρον όχι μόνο των συνεργατών μας και των εργαζομένων μας, αλλά και του περιβάλλοντος και της κοινότητάς μας γενικότερα. Μέσω του προγράμματος και των πρωτοβουλιών μας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσπαθούμε να καθορίσουμε και εδραιώσουμε τον ρόλο μας ως :

 • στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που θα βοηθήσουν τους πελάτες μας, φέρνοντας τους τα καλύτερα αποτελέσματα
 • φορείς ευκαιριών για τους υπαλλήλους μας προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα εξελιχθούν και θα ευημερήσουν στον κλάδο που δραστηριοποιούμαστε
 • αρωγοί στην κοινωνία μας προσφέροντας τους πόρους και τις υπηρεσίες μας για να βοηθήσουμε όλες τις ευάλωτες ομάδες
 • υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες υπέρ της βιωσιμότητας των γήινων πόρων και της μείωσης του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

 

Η καθιέρωση αυτών των ρόλων υποστηρίζεται από τις ακόλουθες (ενδεικτικές) δράσεις:

 • Ανάπτυξη βιώσιμων πολιτικών στις εκδηλώσεις μας
 • Προγράμματα παροχών ασφάλισης για τους υπαλλήλους μας
 • Οικονομική ή/ και με είδος υποστήριξη σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις/ μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

 

Επιπλέον και σχετικά με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, υιοθετήσαμε τουλάχιστον 8 «πράσινες» πρακτικές στην εταιρεία μας, ως εξής:

 • Ανακύκλωση (απορρίμματα χαρτιού και χαρτονιού, ανακύκλωση πλαστικών/ μετάλλων/ γυαλιού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού)
 • Χρήση αντικειμένων ανακυκλώσιμου υλικού  (αντικατάσταση προϊόντων μίας χρήσης με φιλικά προς το περιβάλλον και επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα, όπως χρήση γυάλινων ή χάρτινων ποτηριών αντί για πλαστικά)
 • Εξοικονόμηση ενέργειας (προεπιλογή φυσικού φωτός και υπεύθυνη χρήση φωτισμού γραφείου και κλιματισμού)
 • Λιγότερη χρήση  χαρτιού (ηλεκτρονικοί φάκελοι για ελαχιστοποίηση της εκτύπωσης, προτροπή για αποδείξεις/ τιμολόγια προμηθευτών μέσω e-mail)
 • Δωρεά αχρησιμοποίητων αντικειμένων (υφασμάτινες σακούλες που περισσεύουν στο συνέδριο, που χορηγούνται σε κάποιοφιλανθρωπικό ίδρυμα κάθε φορά, με συνέπεια τη μείωση των απορριμμάτων).
 • Αγορά προϊόντων «δίκαιου εμπορίου» για χρήση αναλωσίμων γραφείου (προτείνονται επίσης σε πελάτες κατά τη διοργάνωση συνεδρίων/ εκδηλώσεων)
 • Όχι στην σπατάλη τροφίμων (δεν πετάμε υπολείμματα φαγητού κατά τη διάρκεια των συνεδρίων/ εκδηλώσεών μας. Υποστηρίζουμε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που αποτρέπουν τη σπατάλη τροφίμων, διανέμοντας το πλεόνασμα τροφίμων, σε άτομα που έχουν ανάγκη στην τοπική περιοχή)
 • Xρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων καθαρισμού (χρησιμοποιούμε πράσινα/φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού, με στόχο την αποτροπή των αρνητικών επιπτώσεων των χημικών στον Πλανήτη).