Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

Δημιουργήσαμε την Green Pallet με πρωταρχικό στόχο να προσφέρουμε υψηλης ποιότητας προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες που καλύπτουν απόλυτα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες στην ξύλινη συσκευασία, πάντα με σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον.

Στην καθετοποιημένη μονάδα που διαθέτουμε στην Καβάλα ( γραμμή πρίσης, ξηραντήριο κι αυτόματες καρφωτικες μηχανές)

εξασφαλίζουμε άριστη πρώτη ύλη από δασική πεύκη ή έλατο Ελληνικής προέλευσης,για την παραγωγή παλετών, κιβωτίων και άλλων προϊόντων ξύλινης συσκευασίας.

Η συναρμολόγηση των παλετών πραγματοποιείται σε αυτόματες καρφωτικές μηχανές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής και στην Καβάλα.

Επιπρόσθετα παρέχεται η δυνατότητα απεντόμωσης μέσω θερμικής επεξεργασίας κατά το Διεθνές Πρότυπο ISPM 15, η οποία είναι απαραίτητη για τις εξαγωγές προιόντων εκτός Ευρωπαικής Ενωσης.

Με την βοήθεια σύγχρονων ηλεκτρονικών προγραμμάτων PDS (Pallet Design System), SOLIDWORKS/ANSYS αναλαμβάνουμε τον εξατομικευμένο σχεδιασμό παλετών ή άλλων ξύλινων μέσων μεταφοράς τα όποια ανταποκίρνονται ακριβώς στις ανάγκες σας.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η αγορά μεταχειρισμένων παλετών.

Στην Green Pallet πιστεύουμε πως η σωστή διαχείρηση κι επισκευή των παλετών παρατείνει το χρόνο ζωής τους εξασφαλίζοντας τεράστιο οικονομικό και περιβαλλοντολογικό όφελος.

Εχέγγυο της ποιότητας του επιπέδου των εργασιών μας στην επισκευή ευρωπαλετών είναι η πιστοποίησή μας από την European Pallet Association (EPAL), ως τη μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες.

Η καινοτομία και μοναδικότητά μας, όμως, στην ελληνική αγορά έγκειται στην παροχή υπηρεσιών βιομηχανικής συσκευασίας. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αποτελούν λύση για την ασφαλή συσκευασία προς μεταφορά ή αποθήκευση οποιουδήποτε μεγέθους και βάρους αντικειμένου (από μηχανές μέχρι γραμμές παραγωγής εργοστασίων).

Κατά την συσκευασία των διάφορων αντικειμένων ακολουθούμε τα Γαλλικά SEI ή Γερμανικά HPE πρότυπα για την προστασία τους από την οξείδωση, υγρασία, κρούση, θραύση και υπεριώδη ακτινοβολία.

Όσον αφορά στη θαλάσσια μεταφορά ή φόρτωση και διασφάλιση αντικειμένων εντός container, ακολουθούμε τις προδιαγραφές του Seaworthy Packing.

Για το σύνολο των εργασιών μας, στην Green Pallet είμαστε πιστοποιημένοι με τα ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, BS OHSAS 18001: 2008, για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, σεβόμενοι πάντα το ανθρώπινο δυναμικό μας και το περιβάλλον.

Όπως προσδιορίζει η “πράσινη” επωνυμία μας, στην Green Pallet είμαστε υπερήφανοι για την αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή μας στην προστασία του περιβάλλοντος που επικυρώνεται και με την ανακήρυξή μας ως εταιρεία με ουδέτερο ενεργειακό αποτύπωμα, “CO2 neutral company”.

Σημαντικότερο όλων, στην Green Pallet μας χαρακτηρίζει η ευαισθητοποιημένη και ανθρωποκεντρική προσέγγισή μας στο επιχειρείν. Πιστοί οπαδοί της φιλοσοφίας του ομαδικού πνεύματος, αναζητούμε και στοχεύουμε στην ειλικρινή επικοινωνία και άριστη συνεργασία μεταξύ των συνεργατών και των πελατών μας. Γιατί μας νοιάζει ο άνθρωπος και ο πολιτισμός του. Η ευημερία του και το περιβάλλον του.

Γιατί μας νοιάζετε εσείς.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS