Τα Μέλη μας

Εταιρεία

INTRASOFT

Πληροφορίες

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. H εταιρεία, παρέχει υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα.

Απασχολεί περισσότερους από 2.200 επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, οι οποίοι εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότιο Αφρική, Αγγλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική).

Περισσότεροι από 500 οργανισμοί σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως έχουν επιλέξει τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της INTRASOFT International, ώστε να εκπληρώσουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Η INTRASOFT International έχει αναπτύξει την Εταιρική της Υπευθυνότητα και κουλτούρα τα τελευταία χρόνια μέσω του προγράμματος #WeCare, που αποτελεί τον οδηγό των δράσεων της ΕΚΕ από το 2016 έως και σήμερα. Το #WeCare είναι ένα πρωτοποριακό για τον κλάδο της Πληροφορικής ΕΚΕ πρόγραμμα με βασικούς πυλώνες το περιβάλλον, την κοινωνία, τη νεολαία (μαθητές και φοιτητές) και τους #IntrasoftPeople.Οι δράσεις ΕΚΕ έχουν βοηθήσει την INTRASOFT να αποκτήσει ακόμα υψηλότερη θέση στα μάτια των εργαζομένων και συνεργατών της, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Σχετικά με το περιβάλλον, η INTRASOFT έχει δεσμευτεί να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα σε όλο το εύρος της λειτουργίας της και μέσω των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Για την κοινωνία, η εταιρεία επιδιώκει την ενεργή της ενασχόληση με θέματα που αφορούν το κοινό καλό και την ανταποδοτικότητα σε τοπικό επίπεδο, στις κοινωνίες που την φιλοξενούν. Όσον αφορά τη νεολαία, η INTRASOFT βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους νέους και στηρίζει τη προσπάθειά τους να λάβουν τα καλύτερα δυνατά εφόδια σε επίπεδο γνώσεων και παιδείας, ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, κάτι που αποτυπώνεται στις δράσεις των τελευταίων χρόνων (π.χ. Coding schools μαθητές, χορηγίες και υποστήριξη event ρομποτικής για παιδιά κτλ.). Τελευταίος και εξαιρετικά σημαντικός πυλώνας ενδιαφέροντος είναι το wellbeing των ανθρώπων της. Η δύναμη της Εταιρίας έγκειται στο υψηλό επίπεδο know-how και τις δεξιότητες των ανθρώπων της. Στόχος της είναι η παροχή ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, με διαρκή εκπαίδευση και εξέλιξη, σεβασμό στον προσωπικό χρόνο των ανθρώπων της και τη διαφορετικότητα.

Κάθε δράση ΕΚΕ του προγράμματος #WeCare έχει την ενεργή στήριξη όλων των ανθρώπων της INTRASOFT, κάτι που έχει ενισχύσει σημαντικά το πνεύμα ομαδικότητας μεταξύ των #IntrasoftPeople.

Απολογισμοί Βιωσιμότητας

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS