Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

Η Signify είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον επαγγελματικό και καταναλωτικό φωτισμό καθώς και στις υπηρεσίες φωτισμού ΙοΤ. Τα ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα, συστήματα και υπηρεσίες φωτισμού που διαθέτουμε, δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαμβάνουν ανώτερη ποιότητα φωτισμού, κάνοντας τη ζωή τους πιο ασφαλή και πιο άνετη, τις επιχειρήσεις πιο παραγωγικές και τις πόλεις πιο ανθρώπινες.

Για περισσότερα από 125 χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στις εξελίξεις του φωτισμού και έχουμε αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για πολλές καινοτομίες. Διαθέτουμε σημαντικό υπόβαθρο στην καινοτομία και επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην Έρευνα την Ανάπτυξη (R&D) για να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Με πωλήσεις 6.2 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2019, περίπου 32.000 εργαζόμενους και παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες,  ξεκλειδώνουμε τις εξαιρετικές δυνατότητες του φωτός, για φωτεινότερη ζωή και για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτό το πετυχαίνουμε ακολουθώντας τις αξίες, την καινοτομία και το πάθος μας για την αειφορία και την επιθυμία μας να μεταμορφώνουμε τις ζωές των ανθρώπων.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Το ίδρυμα Signify Foundation είναι ένας οργανισμός αφιερωμένος στη στήριξη των μειονεκτικών και των ανεπαρκώς προσεγμένων κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο, επιτρέποντας τους την πρόσβαση στο φως. Κατά την επιδίωξη αυτής της αποστολής, το ίδρυμα αναμένει να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και τις γνώσεις του Signify για να βοηθήσει στην ανάπτυξη και την παροχή εύκολα προσβάσιμων και βιώσιμων συστημάτων φωτισμού που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων.

Το φως αποτελεί θεμελιώδες κομμάτι της ζωής μας. Με την κίνηση ενός διακόπτη, μετατρέπει το σκοτάδι σε φως, σε μέρη όπου οι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν, να μάθουν και να δημιουργήσουν. Συμβάλλουμε στη δημιουργία θετικών αλλαγών στις αναπτυσσόμενες και τις πληγείσες από καταστροφές τοποθεσίες.

Σε έναν κόσμο όπου περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι δεν έχουν αξιόπιστη πρόσβαση στην εξουσία, το ηλεκτρικό φως είναι ένα μακρινό όνειρο για πολλούς. Το Signify Foundation δεσμεύεται να τερματίσει αυτή την ανισορροπία παρέχοντας βιώσιμη πρόσβαση στο φως στις κοινότητες που δεν εξυπηρετούνται από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν οικιακό φωτισμό, θεσμικό φωτισμό, δημόσιο φωτισμό και φωτισμό για έκτακτη ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πατήστε εδώ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

 

Κατεβάστε το PDF  download

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS