Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

Από την εφεύρεση της ξηρογραφίας πάνω από 75 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα, η τεχνολογία, οι υπηρεσίες και η τεχνογνωσία της Xerox προσφέρουν στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών τη δυνατότητα να απλοποιήσουν τον τρόπο που εργάζονται, ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.
Με τις πρωτοποριακές μας λύσεις για καλύτερη ροή εργασίας και αποτελεσματικότερη εκτύπωση και διαχείριση εγγράφων, δίνουμε στους πελάτες μας την ελευθερία να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνους: την πραγματική δραστηριότητα της επιχείρησής τους. Η φιλοσοφία μας για την διευκόλυνση της εργασίας των πελατών μας συνοψίζεται σε μια φράση: WORK CAN WORK BETTER.
Στην Ελλάδα λειτουργούμε από το 1972 και διαθέτουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης που καλύπτει όλη την Ελλάδα μέσω 22 επίσημων αντιπροσώπων και πολλών μεταπωλητών. Στοχεύοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους για τους πελάτες μας, παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις φάσεις ζωής των εγγράφων.
Η ακλόνητη δέσμευσή μας για αριστεία, καινοτομία και βιώσιμη ανάπτυξη καθορίζει το μέλλον μας και καθοδηγεί την καθημερινή μας δραστηριότητα.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Σε μια εποχή ραγδαίων εξελίξεων, η Βιώσιμη Ανάπτυξη παραμένει η βασική επιδίωξη της Xerox – τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η καινοτομία, η απλοποίηση της εργασίας και η μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος αποτελούν τους «οδηγούς» που κατευθύνουν τη δράση μας σε καθημερινή βάση.
Ευθυγραμμίζουμε τους στόχους μας σε πέντε τομείς, ώστε να επηρεαστεί ολόκηρη η αλυσίδα της διεθνούς παρουσίας μας.
– Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
Περιορίζουμε τις εκπομπές άνθρακα, μειιωνοντας την κατανάλωση ενέργειας στις εγκαταστάσεις μας και παρέχοντας προϊόντα και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στος πελάτες μας
– Διατήρηση της βιοποικιλότητας και των δασών.
Προωθούμε μια πρακτική οικολογικής κατανάλωσης χαρτιού και διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες που περιορίζουν τη χρήση χαρτιού στο γραφείο.
– Διατήρηση καθαρής ατμόσφαιρας και καθαρού νερού.
Έχουμε μειώσει δραστικά τη χρήση τοξικών υλικών και βαρέων μετάλλων στην παραγωγκη αλυσίδα των προϊόντων μας.
– Αποφυγή και διαχείριση απορριμάατων.
Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αποτελεσματική χρήση των πόρων, την ελαχιστοποίηση των απορριμάτων και την επαναχρησιμοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών.
Παράλληλα, το πρόγραμμα ανακύκλωσης αναλωσίμων που προσφέρουμε, βοηθά τους πελάτες μας να προστατεύουν το περιβάλλον με έναν ακόμη τρόπο.
– Εξασφάλιση υγείας και ασφάλειας.
Δημιουργούμε ασφαλή προϊόντα, διατηρούμε ασφαλές το περιβάλλον εργασίας των ανθρώπων μας, υποστηρίζουμε προγράμματα περίθαλψης και ευεξίας και μειώνουμε την έκθεση σε επικίνδυνα για την υγεία υλικα.
Τα νέα, εξελιγμένα Xerox i-Series προϊόντα μας και η επόμενη γενιά λογισμικών που απλοποιούν ακόμη περισσότερο την εργασία, υπόσχονται μεγαλύτερα οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΕΚΕ πατήστε εδώ

και για το Περιβάλλον και τη Βιωσιμότητα, πατήστε εδώ

Απολογισμοί Βιωσιμότητας

 

Κατεβάστε το PDF  download

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS