Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στην Ελλάδα, με κινητήρια δύναμη το ανθρώπινο δυναμικό της, τη διαρκή επένδυση στον πρωτογενή τομέα  και την καινοτομία, και, έχοντας σαφές όραμα, επιδεικνύει σημαντική και συνεχιζόμενη αναπτυξιακή πορεία.

Η εταιρεία, μέσα από δύο αναγνωρίσιμα και δυνατά εμπορικά σήματα, «Μπάρμπα Στάθης» και «Χρυσή Ζύμη», κατέχει διαχρονικά ηγετική θέση στην αγορά των καταψυγμένων λαχανικών και ζυμών και πρεσβεύει διεθνώς την ελληνική διατροφή, με καινοτόμα προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας, με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία, τους εργαζομένους της και το περιβάλλον.

Βασικοί πυλώνες της λειτουργίας της εταιρείας είναι  η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα,  η διαρκής επένδυση στον πρωτογενή τομέα και στην ελληνική επιχειρηματικότητα,  η συνεχής καινοτομία, καθώς και  η έρευνα και ανάπτυξη.

Όραμά της είναι, μέσα από τη βιώσιμη ανάπτυξη, να προσφέρει στους καταναλωτές ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα προστιθέμενης αξίας.
Με αυτόν τον τρόπο,  εδώ και 50 χρόνια, συμβάλλει στη διαμόρφωση διατροφικών προτύπων και, με έμπνευση την ελληνική διατροφική σοφία,  προτάσσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επενδύει σταθερά στην ελληνική γεωργία, την παραγωγή ελληνικών προϊόντων και την ελληνική επιχειρηματικότητα με στόχο τη μεγιστοποίηση της ελληνικής παραγωγής και την έμπρακτη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών.

Συγκεκριμένα, εφαρμόζει και επεκτείνει συνεχώς το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Συμβολαιακής γεωργίας» επενδύοντας στην αύξηση των στρεμμάτων καλλιέργειας με αποτέλεσμα σήμερα να συνεργάζεται  με περισσότερους από 1.000  Έλληνες αγρότες που καλλιεργούν πάνω από 30.000 στρέμματα ελληνικής γης. Αποδεικνύει έτσι έμπρακτα, τη φροντίδα προς τους συνεργάτες παραγωγούς αλλά και την ουσιαστική, άμεση και ενεργή στήριξη και ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ CSR HELLAS