Τα Μέλη μας

Εταιρικό Προφίλ

Ο Όμιλος ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ είναι ένας ελληνικός Όμιλος Εταιριών που δραστηριοποιείται διεθνώς στους κλάδους μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας, οικοδομικών χρωμάτων και εξοικονόμησης ενέργειας.

Η ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ δραστηριοποιείται στην αγορά εύκαμπτης συσκευασίας, μέσω παραγωγής και εμπορίας μελανιών Φλεξογραφίας & Βαθυτυπίας και εμπορία διαλυτικών και πρόσθετων για διάφορες εφαρμογές στη συσκευασία τροφίμων, πλαστικές σακούλες, χαρτοκιβώτια και συναφή προϊόντα.

Στον τομέα των χρωμάτων, ο όμιλος παράγει και εμπορεύεται προϊόντα οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων με το εμπορικό σήμα KRAFT Paints ενώ στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας/εξωτερικής θερμομόνωσης, παράγει και εμπορεύεται προϊόντα με το εμπορικό σήμα BIOCLIMA.

Ο Όμιλος διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι και ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001.

Η KRAFT Paints αποτελεί μέλος του διεθνούς οργανισμού, Nova Paint Club, μια μοναδική διάκριση, καθώς ο οργανισμός  περιλαμβάνει στα μέλη του ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως. Το Nova Paint Club δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δραστηριότητά της KRAFT Paints  επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, των οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε κάθε της βήμα.

Από τον τρόπο προσέγγισης, τα χρώματα, τα προϊόντα, τα πιστοποιημένα συστήματα και συνολικά με το ο προϊοντικό της μείγμα, η KRAFT Paints προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.

Πληροφορίες για ΕΚΕ

Ο Όμιλος ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ έχει υιοθετήσει εδώ και δεκαετίες ως αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Κατέχοντας μια σημαντική θέση στους κλάδους που δραστηριοποιείται, προχωρεί κάθε χρόνο σε ένα σύνολο σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων, που στηρίζουν και αναπτύσσουν δυναμικά την έννοια της προσφοράς, μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον δράσης του.

Με το πρόγραμμα «Μαζί Χρωματίσουμε το Αύριο», ο Όμιλος αποδεικνύεται πιστός στη φιλοσοφία και τις αξίες του, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη διαρκή αλληλεπίδραση επιχειρήσεων και κοινωνίας, με στόχο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον καλύτερο για όλους.

Οι δράσεις του Ομίλου, έχουν στόχο: Τη λειτουργία μας με σεβασμό στο περιβάλλον, τους εργαζόμενου και τις τοπικές κοινωνίες

  • Την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας και των τεχνών μέσω του χρώματος
  • Την βελτιστοποίηση των πόλεων
  • Τη στήριξη της εκπαίδευσης
  • Τη στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων